Presentació de la novel·la “El olor de la vieja Europa” a la Biblioteca UMH d’Elx.

Art i cultura

4 d’octubre 2024

La Biblioteca UMH es complau a convidar a tota la comunitat a la presentació de la novel·la El olor de la vieja Europa, escrita pel jove autor il·licità Álvaro Fernández. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 18 d’Octubre a les 19.00 hores, en l’hemeroteca de la Biblioteca UMH d’Elx, 2ª planta de l’edifici Altabix. 

L’obra relata la vida de diversos soldats estatunidencs al llarg de diferents batalles de la Primera Guerra Mundial, i sobretot, com la guerra et transforma, encara que no et fregue ni un sol projectil.

L’autor és un apassionat de la història que des de 2019 publica un blog d’Instagram que suma més de vint mil seguidors, des d’on difon contingut sobre el món bèl·lic. Álvaro compartirà detalls sobre el procés creatiu i com es va documentar viatjant a la localitat francesa de Verdún,  en la qual va ocórrer una de les batalles més sagnants de tota la guerra. Tota esta informació es veu reflectida en l’essència de la novel·la. 

T’esperem a la Biblioteca UMH del campus d’Elx per a gaudir d’un esdeveniment literari que no et pots perdre.Biblioteca Universitas Miguel Hernández