Tancament de la Biblioteca d’Altabix per obres a partir del dia 17 d’Octubre

11 d’octubre 2022

                             

Estimada comunitat universitària, us informem que la biblioteca d’Altabix estarà tancada per obres a partir del dia 17 d’Octubre fins a un altre avís.

 

Servei de préstec, devolució de llibres i atenció a l’usuari d’informació bibliogràfica, s’habilitarà en horari de 9 a 14 hores en la segona planta de la biblioteca, i serà mitjançant  cita prèvia,  per correu electrònic biblio.elche@umh.es  o per telèfon telefonant al 966658786. L’ús de les sales no estarà disponible.

El resto de servicios de la biblioteca seguirán funcionando modalidad “on Line”;   a través del correo-e  o   teléfono :  información, repositorio, consulta de bases de datos etc, será en la modalidad on-line a través de este email biblio.elche@umh.es

Disculpen las molestias y esperamos que todo esto sirva para  aumentar la  calidad de nuestros servicios y mejorar la accesibilidad a nuestra biblioteca.Biblioteca Universitas Miguel Hernández