Préstec e-book

Porta’t el teu préstec de llibre en format electrònic a casa d’una forma ràpida i senzilla amb una clara visualització en pdf. El gran avantatge és que no has de connectar-te per accés remot a la pàgina de la UMH, ni visualitzar el llibre en format electrònic en ordinadors que estiguen dins de la UMH. Una vegada fet el préstec del teu llibre electrònic, pots visualitzar-lo en el teu PC. Des d’ací pots accedir a cadascun dels llibres-e que la Biblioteca posa a la vostra disposició, punxant en l’enllaç corresponent.

Biblioteca Online ENI. Biblioteca en línia especialitzada en llibres d’informàtica. Book Series. Life Sciences + Psichology. Enciclopèdies de ScienceDirect.
ClinicalKey Student. Plataforma interactiva amb accés a llibres, imatges i vídeos . Complete Anatomy. La plataforma d’anatomia 3D més avançada del món.
DTM. Diccionari de Termes Mèdics de la Real Acadèmica Nacional de Medicina. eLibro. Plataforma de llibres electrònics en espanyol amb textos acadèmics d’editors líders.
Elsevier ebook Collection. Llibres electrònics de Elsevier basats en el model EBS. Elsevier Reference Collection in Food Science. Mòduls de Referència en Ciències dels Aliments.
Eureka. Plataforma d’Editorial Mèdica Panamericana, especialitzada en Medicina i Ciències de la Salut.
Biblioteca Virtual Tirant. Especialitzada en Ciències Jurídiques a més de Socials i Humanitats.
Harrison Principios de Medicina Interna. Text més acreditat i reconegut a nivell mundial sobre medicina interna. Wiley Online Library. Llibres-e  escrits per científics prominents en ciències, humanitats i ciències socials.
Nube de Lectura. Plataforma que permet la consulta i el préstec de llibres electrònics. Springer e-books. Portal multidisciplinari amb accés a llibres a text complet.
Ebook Central. Plataforma amb accés a llibres i documents d’actualitat en espanyol i anglés.
   

Relacionados…