Préstec BUVAL

Els rectors de les cinc universitats públiques valencianes signaran  l’11 de Maig un conveni per a la constitució del consorci de les cinc biblioteques institucionals valencianes denominat “BUVAL”.  Aquest consorci permetrà compartir préstec de fons bibliogràfics, formació, recursos i serveis. El préstec BUVAL posarà a la disposició del Personal Docent Investigador i del Personal d’Administració i Serveis els  fons bibliogràfics de les cinc universitats.


 

Condicions i procediment
 1. Podran utilitzar aquest servei, de manera gratuïta, el PDI i PAS de les universitats públiques valencianes (UV, UPV, UA, UJI i UMH) que prèviament hagen sol·licitat l'alta en el servei a través dels formularis de les seues respectives universitats. Formulari UMH BUVAL.
   1. El nombre d'obres que es poden prestar i els terminis en la UMH són els següents:

  Procediment:

  1. Una vegada la persona sol·licitant s'ha donat d'alta a través del formulari de la seua universitat respectiva, rebrà un correu electrònic de conformitat.
  2. A partir d'aquest moment podrà acudir presencialment i prèvia identificació a qualsevol de les cinc universitats públiques del consorci valencià per a fer ús d'aquest servei.
  3. Abans de la visita es recomana consultar les condicions específiques del servei en cada biblioteca, els catàlegs de cada biblioteca i els horaris, així com els exemplars exclosos del préstec.
  4. Durant la situació de pandèmia de la Covid-19, amb la finalitat d'utilitzar el servei de préstec BUVAL, contacte prèviament amb la biblioteca que tinga el document que desitja prendre en préstec.

  Formes de Contacte:

  1. El personal usuari d'aquest servei pot fer una cerca global en tots els catàlegs del consorci BUVAL que estarà accessible en el desplegable del cercador del catàleg de cadascuna de les 5 universitats. Excepcionalment i de manera transitòria en el cas de la Universitat Politècnica de València (UPV) no es podran recuperar els registres per aquest mitjà, podran fer-lo a través del seu catàleg.
  2. La persona es compromet a tornar els préstecs en el termini indicat i en la universitat prestatària.
  3. Per a renovar els préstecs ha d'entrar en la fitxa d'usuari de la universitat a la quel pertany (UJI, UMH, UPV o UV), on apareixeran els préstecs actius en qualsevol de les biblioteques de BUVAL.

   

   

Catàlegs de les 5 universitats valencianes

 

Destacats

Fundación cultural Miguel Hernández