Connecta’t a la Xarxa UMH

Tens 3 maneres de connectar-te a Internet per a accedir als recursos-e (llibres, revistes i bases de dades) que formen la col·lecció de la Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx:

 1. Des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa de la Universitat Miguel Hernández (biblioteca, sales d’informàtica, despatxos, etc.), mitjançant les teues credencials institucionals de la UMH.
 2. Connectant-te a la xarxa wifi de la Universitat des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, tauleta, telèfon, etc.). Per a això és necessari tindre un compte de correu de la Universitat Miguel Hernández o d’aquelles institucions o universitats que participen d’aquesta xarxa:
  • Si eres personal de la UMH (PAS o PDI), has de posar en el camp usuari el teu correu complet de la universitat () i com a contrasenya la vinculada a aquest correu.
  • Si eres estudiant, en el camp “Identitat” o usuari, escriu el teu número de DNI sense lletra, seguit de “@umh.es” (exemple: ) i la “Contrasenya” és el teu Pin.
  • Si eres d’una altra institució membre de la xarxa (RedIRIS, Eduroam, etc.) has de posar en el camp usuari el correu complet de la teua entitat () i com a contrasenya la vinculada a aquest correu.
 1. Visitants: Si no pertanys a una institució adscrita a *eduroam, pots obtindre una clau (vàlida per a 7 dies):
  • Opció 1: T’enviem un sms amb la teua clau. En ajustos de wifi, selecciona la xarxa “iumhweb” i obri el navegador. Accepta les normes d’ús marcant la casella de verificació i prem “Obtindre una clau”.
  • Opció 2: Envia un SMS amb el text “iumh” al número 669 385 000.

El teu usuari serà el teu número de mòbil seguit de “@umh.es”. Exemple:

Recorda que en aquest cas, només tindràs accés als recursos d’accés lliure, per als quals no es necessita ser membre de la comunitat universitària per a ser consultats.

Existeixen tres tipus de connexions disponibles:
Connexió segura: Iumhnet
Connexió en obert: Iumhweb
Conexin segura: Eduroam

Pots trobar tota la informació sobre la configuració i accés a la xarxa sense fil de la UMH en el següent document.