Eines per a avaluar l’activitat investigadora

 

 

 

 

Clasificación Integrada de Revistas Científicas 

Distribueix les revistes de Ciències Socials i Humanes en cinc grups o nivells de qualitat: Excel·lència A+, A, B, C i D.

 

 

 

 

Journal Citation Reports

Base de dades en línia, produïda per Clarivate Analytics , d’anàlisi mètrica de revistes especialitzades en totes les disciplines. Permet conéixer el factor de impacte de cada revista: la freqüència amb què és citada per unes altres, durant quant temps es manté citada. Permet també conéixer els títols de les revistes que citen a cada revista, les cites totals i els articles totals.

Actualització: anual. 
Cobertura: 1997- 

 

 

 

Scholarty Publishers Indicators

SPI mostra una sèrie de rànquings d’editorials (general, per disciplines, d’editorials estrangeres i d’editorials espanyoles) basat en l’opinió d’experts espanyols en Humanitats i Ciències Socials.

 

 

 

Bibliometric Indicators for Publisher’s

El seu objectiu principal és desenvolupar indicadors per a l’anàlisi del rendiment de la investigació de monografies i editorials acadèmiques i científiques incloses en l’Índex de cites de llibres.

 

 

 

 

Bases de datos del ISBN

Aquesta base conté dades de totes les editorials espanyoles. Permet buscar per nom, tipus d’editor, comunitat autònoma, província, localitat, any d’alta i prefix ISBN. A més d’obtindre les dades de l’editor, pot consultar els títols i col·leccions que ha editat.