Exposició en BiblioLab de la Biblioteca d’Altea. 30 de Maig. Explorando Pequeños Universos.

Art i cultura

23 de maig 2024

El dijous dia 30 s’inaugura l’exposició EXPLORANDO PEQUEÑOS UNIVERSOS. Una exposició d’alumnes de tercer del grau en belles arts, en el BiblioLab Creativo de la Biblioteca d’Altea.

L’exposició mostra els treballs de els/les estudiants de l’assignatura de 3r de Grau de Belles arts (Menció Arts Visuals i disseny), Formalització Espacial, on a través de les maquetes físiques a escala, generen directament transferència de coneixement en generar projectes totalment realitzables en el món de l’empresa.

El resultat que trobem en el BiblioLab Creativo de la Facultat de Belles arts d’Altea, són aproximacions a xicotets universos que suposen el projecte final de l’assignatura i que van acompanyats de les memòries corresponents en un codi QR, que ens aporten una idea fidedigna de la qualitat dels projectes presentats.

L’exposició s’inaugurarà el dijous, dia 30 de maig a les 17.00 h., està comissariada per la professora i investigadora de l’Àrea d’Escultura de la Facultat de Belles arts (UMH), Imma Mengual i romandrà oberta fins al 28 de juny de 2024.