Formació Online Web of Science. Del 29 d’Abril al 2 de Maig.

Cursos Online

18 d’abril 2024

Cicle de Formació Online de la base de dades Web of Science, organitzat per FECYT juntament amb Clarivate,  del 29 d’abril al 2 de Maig. L’objectiu és oferir un conjunt de seminaris en temps real que aporten informació pas a pas a l’investigador, sobre l’ús de la base de dades, per mitjà de 3 sessions gratuïtes, en horari de 14.00 a 15.00 hores

Utilizar la información de mi perfil de investigador/a en Web of Science (nivell avançat ) 29 d’Abril.

Aprovechar la red de citas de Web of Science para acotar mi búsqueda (nivell avançat). 30 d’Abril.

Destapar información relevante con el índice de citas Web of Science (nivell avançat). 2 de Maig.

El termini d’inscripció a estos cursos es troba obert, podeu fer-ho a través del següent enllaç: Inscripció. És obligatori inscriure’s amb un compte de correu institucional.Biblioteca Universitas Miguel Hernández