Arteterapia en BiblioLab Creatiu d’Altea

Cursos

15 de febrer 2024

Obert espai inclusiu en el BiblioLab Creatiu de  la Biblioteca UMH d’Altea. Es tracta d’uns tallers en els quals es treballarà la  cohesió grupal, gestió emocional i connexió corporal per a abordar els processos creatius. Esta proposta sorgix de la necessitat de crear un lloc per a la gestió emocional, la connexió i l’autocura  dins de la universitat. Una manera d’habitar l’art des del joc i explorar les seues possibilitats expressives.

Cada dimarts lectiu de 10.30 a 12.00 hores (febrer, març, abril) i també els dimecres 20 de març, 10 d’abril i 8 de maig de 18:30 a 20:30. Comença el dimarts 20 de febrer en la primera planta de la biblioteca. Veniu amb roba còmoda, una llibreta, un bolígraf i ganes d’explorar.

Imprescindible reservar plaça contactant al telèfon del cartell, es recomana una aportació lliure per a la despesa de materials.

Proposa Fernando Olivencia, alumne de la facultat, format en Artteràpia Gestalt per l’Escola Hephaisto (Madrid).