Cicle de formació en línia en Scopus. Del 16 al 20 d’Octubre.

Cursos Online

5 d’octubre 2023

Recursos Científics de FECYT, juntament amb Elsevier, ha programat, del 16 al 20 d’octubre de 2023, el II Cicle de Formació En línia de Scopus.

S’han establit 10 cursos gratuïts i en castellà, de 60 minuts de duració, en horari de matins. Amb això, es pretén donar a conéixer a investigadors, personal bibliotecari i estudiants les últimes actualitzacions i novetats d’aquesta base de dades, així com les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

Podeu trobar la convocatòria completa de les jornades de formació en el següent enllaç. La inscripció a aquests cursos ja es troba oberta, recorde inscriure’s amb un compte de correu institucionalINSCRIPCIÓ.
Biblioteca Universitas Miguel Hernández