Club de lectura UMH 2024-2025

26 de setembre 2024

El Club de Lectura és un nou servici creat per la Biblioteca i el Servici de Cultura de la UMH on un grup de persones es reuniran periòdicament per a comentar un llibre que prèviament s’haja llegit, alternant la/as lectures i les trobades en valencià i castellà.

En les reunions es parlarà i comentarà sobre el llibre en qüestió llegit i l’impacte que ha tingut en el lector: temàtiques, estil, acció, personatges i, per descomptat, sentiments o reflexions evocats pel text.

Dimarts passat, 24 de setembre, va tindre lloc a la Biblioteca UMH situada en l’Edifici Altabix del campus d’Elx, la primera reunió d’este curs del nostre Club de Lectura, amb gran èxit de convocatòria. En esta ocasió el llibre seleccionat per a comentar i debatre va ser «A casa teníem un himne» de Maria Climent.

Si estàs interessat a unir-te al Club de Lectura o vols saber més sobre les seues activitats, pots visitar la nostra pàgina web o enviar un correu a . Uneix-te a la nostra comunitat de lectors i descobrix el plaer de la lectura i el diàleg.

Biblioteca Universitas Miguel Hernández