Torneig Internacional d’Escacs Ciutat d’Altea en BiblioLab Creativo UMH.

Esports, Internacional

10 de juliol 2024

L’espai BiblioLab Creativo UMH de la Facultat de Belles Arts d’Altea acollirà els dies 22, 23 i 24 de juliol el I IRT SUB-1800 CIUTAT D’ALTEA (International Ràting Tournament), organitzat pel Club d’Escacs Talaia d’Altea amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández i la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Altea.

El I TORNEIG INTERNACIONAL D’ESCACS CIUTAT D’ALTEA està inclòs dins del calendari d’activitats de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana (FACV) i de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE). El torneig s’iniciarà a les 16.00 h del dia 22 i es desenvoluparà al llarg de tres dies en 6 rondes pel sistema suís. La inscripció està oberta i s’espera la participació de jugadors dels diferents clubs d’escacs de la zona.

La sala de joc estarà situada en la primera planta de la Biblioteca de la Facultat d’Altea, concretament, en l’espai BiblioLab Creativo UMH, un lloc de trobada per a la comunitat universitària en el qual es realitzen accions que promouen la interacció amb l’entorn de la nostra universitat.

El I TORNEIG INTERNACIONAL D’ESCACS CIUTAT D’ALTEA, en el qual la nostra universitat i la facultat de Belles Arts d’Altea col·laboren amb el Club d’Escacs Talaia d’Altea, és una d’estes accions culturals i esportives que BiblioLab Creativo UMH proposa per a les vesprades d’estiu a Altea.
Biblioteca Universitas Miguel Hernández