OPEN ACCESS WEEK’16 Biblioteques Universitats Valencianes Grup 5U Habitat

open-access-week

openinactionbannerv2whitetoptitle

Les Biblioteques i els Repositoris Institucionals de les Universitats valencianes, sota el paraigües de treball del Grup 5U del programa Habitat, se sumen a la celebració anual de l’event OPEN ACCESS WEEK. Aquest any el lema de la Setmana d’Accéss Obert és “Open in Action”

http://www.openaccessweek.org/

Com a preparació per a aquesta intensa setmana s’activitats, des del 24 al 30 d’octubre, al llarg de l’any s’han anat fent una sèrie d’activitats en conjunt o de manera coordinada.

Mesa redona del grup de repositoris institucionals de ls Universitats Valencianes en Tinta Sonora, 15 de juny de 2016

150616-programa-tinta-sonora-1

Hem acollit en la BibliotecaUMH als responsables dels Repositoris Institucionals de les Universitats Valencianes, aplegats al “Grup 5U”, i després ens hem posat davant dels micròfons de la RadioUMH per a parlar d’Open in Action, el lema de la OPEN ACCESS WEEK 2016, d’Investigació i Accés Obert, de col·laboració, de visibilitat i impacte, de la nostra estreta relació amb els investigadors i, com no, de medadades. Punxar sobre la imatge per anar al podcast.

Lidón Paris, del RepositoriUJI, Universitat Jaume I; Francisco Martínez, de RiuNet, Universitat Politécnica de València; Javier Gómez, RUA, Universitat d’Alacant; Estefanía Mira, RediUMH, UMH; l’absència de darrer moment del nostre company José Manuel Barrueco, de RODERIC, Unversitat de València; i Eduard Aguilar, aquesta vegada en la doble figura de moderador i representanti de RediUMH, UMH.

OPEN ACCES WEEK ’16 – Agenda d’activitats 

logo_ua  uji  logo-umh2  marca_upv_principal_color300  logo-uv

Punxar sobre el logo de cada Universitat per a accedir a la seua agenda d’activitats

ACCÉS OBERT en els repositoris de las Universitats Valencianes

24 març 2017