Llibres-e

 Nom  Plataforma  Tutorials o guies  Observacions
 E-LIBRO  Guia d’Ús   Plataforma electrònica que permet accés a llibres i documents d’actualitat (espanyol i anglès)
Llibres electrònics de Wiley  Wiley online library Accés a la col·lecció de llibres electrònics de Wiley (actualment més d’1.000 títols). Llibres-i de primer nivell amb articles escrits per científics prominents, autors reconeguts i investigadors de renom en les ciències i en humanitats i ciències socials.
Llibres electrònics basats en l’evidència ScienceDirect  SicienceDirect Tutorial Llibres electrònics de *Elsevier basats en el model *EBS. És un sistema de compra basat en l’evidència dels usos per part de la comunitat universitària de la *UMH. L’accés és simultani per a tots els usuaris de la institució als títols publicats en 2015 i 2016, i està lliure de *DRM (Digital *Rights *Management). Facilita a la biblioteca la presa de decisions en la selecció de títols que passaran a formar part de la col·lecció digital permanent.
 Biblioteca Virtual Tirant  Accessible únicament amb ordinadors dins de la universitat
 Núvol de Lectura  Guia d’Ús  Plataforma que permet la consulta i el préstec de llibres electrònics
Enciclopèdies Online (Science Direct)  Science Direct  Com a punt de partida ideal per a la recerca científica, l’enciclopèdies de ScienceDirect són les fonts d’autoritat més accessibles per a construir coneixements de base en l’àrea d’especialitat de l’investigador i per a obtenir una perspectiva interdisciplinària comparativa en àrees noves o àrees relacionades.
 Springer Protocols  Springerlink  Guia d’Ús   SpringerProtocols és la col·lecció més completa de protocols de laboratori en ciències de la vida. L’accés cobreix el contingut des de 1980 fins a l’any copyright 2015 i copyright 2016. Llegir més Els protocols són “receptes“ que els investigadors usen per a recrear experiments en els seus laboratoris. Aquests proporcionen procediments metodològics escrits i predefinits en el disseny i implementació d’experiments, incloent seguretat, equip, mètodes estadístics, informació i localització de falles. Són més de 35.000 protocols de biologia molecular i biomèdics, molts de la sèrie: Methods in Molecular Biology.
 Springer e-books  SpringerLink  Portal multidisciplinari amb accés al text complet dels llibres editats amb copyright fins al 2016.
2 octubre 2018